GYUNIKU / EBI GYOZA

33‚-

pierożki gyoza nadziewane wołowiną lub krewetkami z chipsem z pietruszki i sosem ponzu

GYUTATAKI

59‚-

polędwica wołowa marynowana w sosie teriyaki z dodatkiem imbiru i czosnku

MAGURO NO TATAKI

39‚-

opalany tuńczyk tataki z pikantnym sosem togarashi

GOMA WAKAME

25‚-

sałatka z alg morskich wakame z dodatkiem sezamu

TEMPURA EBI

49‚-

krewetki tygrysie i sezonowe warzywa w chrupiącym japońskim cieście

KIM CHI

21‚-

sałata z fermentowanej kapusty z dodatkiem chilli i czosnku

TEMPURA YASAI

36‚-

sezonowe warzywa w chrupiącym japońskim cieście

EDAMAMME

25‚-

gotowane strączki młodej soi z dodatkiem soli morskiej

Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszego lokalu gwarantując niezapomniane wrażenia, profesjonalną obsługę i posiłki zachwycające smakiem!

Gdynia

ul. Przebendowskich 38
81-543 Gdynia
tel. 58 710 07 01
kom. 662 011 462
e-mail: gdynia@hashisushi.pl

Gdańsk

al. Rzeczypospolitej 4/149
80-369 Gdańsk
tel. 58 717 10 66
kom. 733 733 999
e-mail: gdansk@hashisushi.pl


TRIPADVISOR

FACEBOOK

SUSHI

MENU

NAPOJE

NA WYNOS

ONLINE