Dania główne
TORI TERIYAKI
55‚-
kurczak w słodkim sosie teriyaki z groszkiem cukrowym, cukinią, grzybami shimeji, papryką, pietruszkowym chipsem, orzechami ziemnymi z miodem i sezamem
SAKE TERIYAKI
79‚-
stek z łososia w słodkim sosie teriyaki z groszkiem cukrowym, cukinią, grzybami shimeji, papryką, pietruszkowym chipsem, orzechami ziemnymi z miodem i sezamem
GYUNIKU MATU
129‚-
stek z polędwicy wołowej podany z pieczonym batatem, pietruszką i marchewką z dodatkiem balsamicznego sosu matu
KAMO YAKI
79‚-
pierś z kaczki podana ze śliwkowym chutneyem z dodatkiem imbiru i ciasta filo
MAGURO SU MISO
89‚-
stek z tuńczyka tataki w musztardowym sosie miso
UDON KAI
79‚-
makaron udon w pikantnym sosie z owocami morza i warzywami
Ryż smażony z warzywami
każde danie główne serwowane jest z ryżem smażonym z warzywami (*nie dotyczy dania Udon Kai)