Hosomaki

SAKE
22‚-
łosoś, wasabi

MAGURO
27‚-
tuńczyk, wasabi

SAKE YAKI
25‚-
łosoś grillowany, sos kabayaki, serek Philadelphia, orzechy ziemne z miodem i sezamem, wasabi

MAGURO TATAR
49‚-
tatar z tuńczyka zamiast ryżu, prażony por, szparag w tempurze, szczypiorek, sos sojowy, pieprz czarny, sriracha, wasabi

SAKE TEN
25‚-
łosoś, całość w migdałowej tempurze, orzechy ziemne z miodem i sezamem, wasabi

TAI YAKI
35‚-
dorada grillowana, wasabi

TAI
35‚-
dorada, wasabi

EBI
27‚-
krewetka gotowana, wasabi

IBODAI
22‚-
ryba maślana, wasabi

EBI TEN
27‚-
krewetka w tempurze, wasabi

HAMACHI
37‚-
seriola, wasabi

KANI KAMA
20‚-
paluszek krabowy, wasabi

KAPPA
16‚-
ogórek, wasabi

OSHINKO
16‚-
marynowana rzodkiew, wasabi

ABOKADO
16‚-
awokado, wasabi

KAMPYO
16‚-
marynowana tykwa, wasabi

MANGO SOYA
22‚-
mango, serek Philadelphia, całość w płatku sojowym

UNAGI TEN
32,-
węgorz w tempurze, serek Philadelphia, sos kabayaki, orzechy ziemne z miodem i sezamem, wasabi
HOSOMAKI (jap. przymiotnik hosoi – cienki, chudy) – cienkie rolki z dodatkiem tylko jednego składnika.